ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια στην Μπάγερν με ανάμνηση

Bayern's Thomas Mueller, right, celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
Bayern's Thomas Mueller, right, celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) AP

Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη την Μπάγερν για την κατάκτηση του Champions League θυμίζοντας στους Βαυαρούς παλιά του μονομαχίας για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Όπως είχε κάνει με τη Σεβίλλη για την κατάκτηση του Europa League, ο Παναθηναϊκός συνεχάρη και την Μπάγερν το έκτο της Champions League.

Το τριφύλλι από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media θύμησε στους Βαυαρούς παλιά τους μονομαχία από το 1967 για το (τότε) Κύπελλο Κυπελλούχων.

"Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για την κατάκτηση του έκτου τροπαίου Champions League στην ιστορία της από έναν παλιό αντίπαλο στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1967", ήταν το περιεχόμενο της πράσινης ανάρτησης στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ