ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συγκινητικό αντίο από Γιόχανσον και Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ματίας Γιόχανσον και Γιώργος Βαγιαννίδης θέλησαν να αποχαιρετήσουν και αυτοί τον Παναθηναϊκό. Για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις έγραψε ο Σουηδός και ο 19χρονος μπακ για μια στιγμή που δεν περίμενε πως θα έρθει ποτέ.

Μετά το αντίο από τον Ινσούα και τον Χρήστο Δώνη ήρθε και ο αποχαιρετισμός στον Παναθηναϊκό από τους Ματίας Γιόχανσον και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Οι δύο αμυντικοί του τριφυλλιού έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο instagram με τον Σουηδό να κάνει λόγο για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις ενώ ο Βαγιαννίδης έκανε λόγο για κάτι που δεν περίμενε ποτέ πως θα συμβεί.

Ο μεν Γιόχανσον ανέφερε:

"Μετά από τρία χρόνια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ - Ήταν πραγματική τιμή να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο αγάπησα κάθε λεπτό στο γήπεδο αλλά και που γνώρισα τόσο καταπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα από τους οπαδούς αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες. όλοι το αξίζετε.

Δυστυχώς, ορισμένα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα ελέγξεις και ήρθε η ώρα να πω αντίο. Μέχρι την επόμενη φορά".

Από την άλλη ο δε Βαγιαννίδης έγραψε:

"Μετά από μια δύσκολη χρόνια για μένα και την οικογένεια μου ήρθε τελικά η στιγμή που δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει! Να πω αντίο 11 χρόνια μετά... Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλα τους συμπαίκτες μου, που αποτέλεσαν την πιο σημαντική βοήθεια που είχα στην ως τώρα πορεία μου και φυσικά όλο το επιτελείο από την ακαδημία ως την πρώτη ομάδα που χάρη σε αυτούς κατάφερα να εξελιχθώ πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως παίχτης! Καλή συνέχεια λοιπόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που πάντα θα έχω στην καρδιά μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ