ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Σωκράτη δεν έχουμε μπει καλά, μίλα τους"

Δώνης: "Σωκράτη δεν έχουμε μπει καλά, μίλα τους"
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Δείτε την παρακάμερα από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με τον Γιώργο Δώνη να δίνει οδηγίες μέχρι και στον Διούδη για να "ξυπνήσει" τους παίκτες του και τον ίδιο να πανηγυρίζει έξαλλα το τρίποντο. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, μια νίκη που την ήθελε προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά με τον Γιώργο Δώνη να ζει το ματς αρκετά έντονα.

Δείτε στην πράσινη παρακάμερα μερικές από τις οδηγίες που έδωσε ο Έλληνας τεχνικός προς όλους τους παίκτες του, μέχρι και στον Διούδη στην αρχή του δευτέρου μέρους όπου το τριφύλλι δεν είχε μπει καλά στο ματς έως και τον έξαλλο πανηγυρισμό του με το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου.

Η πράσινη παρακάμερα καταγράφει αρχικά την άφιξη των πράσινων και εν συνεχεία το ζέσταμα και τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο του Ατρόμητου.

Δείτε τον Γιάννη Αναστασίου πριν την έναρξη του αγώνα να πηγαίνει στον πράσινο πάγκο να χαιρετάει άπαντες δια χειραψίας και να έχει αγκαλιά με τον Κολοβό, τον οποίο είχε παίκτη στην Ομόνοια, και χαιρετισμό με τον Κολοβέτσιο.

Εν συνεχεία τον Δώνη να δίνει τις πρώτες οδηγίες του στον Καμπετσή και τα πρώτα μπράβο στον Χατζηγιοβάνη για τη φάση του 18' ενώ λίγο αργότερα η επόμενη οδηγία ήταν διπλή: "Πήγαινε πάλι Τάσο, πήγαινε πάνω του, Χρήστο μέσα". Ακολούθησαν φυσικά οι πανηγυρισμοί για το γκολ του Χατζηγιοβάνη από τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του πάγκου.

Στο δεύτερο μέρος ο Δώνης άρχισε τις οδηγίες του λέγοντας απευθυνόμενος στον Διούδη: "Σωκράτη δεν έχουμε μπει καλά. Μίλα τους".

Εν συνεχεία δείτε τις τελευταίες οδηγίες που έδωσε σε Χατζηθεοδωρίδη, Κολοβό και Αλεξανδρόπουλο ενώ το βίντεο κλείνει με τον Δώνη να πανηγυρίζει έξαλλα φωνάζοντας με τη λήξη του ματς: "Ναι, ναι, ναι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ