ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στόπερ υπό προϋποθέσεις

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε έναν θηριώδη κεντρικό αμυντικό στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι αναγκασμένος να κάνει συμβιβασμούς στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Πρωτίστως από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και δευτερευόντως από τον Βαγγέλη Οικονόμου, θα εξαρτηθεί η απόκτηση ενός βασικού κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Αν οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρηθούν στο ρόστερ, τότε δεν πρόκειται να γίνει προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κουλιμπαλί υπολογίζεται περισσότερο ως στόπερ από τον Γιώργο Δώνη, παρά ως δεξιός μπακ. Τη δεξιά πτέρυγα επανδρώνουν ο Ματίας Γιόχανσον και ως αναπληρωματικός ο νεαρός Κώστας Αποστολάκης, ενώ ο Κουλιμπαλί μπορεί να μετατεθεί εκεί όταν το απαιτήσουν οι περιστάσεις.

Φυσικά, προέχει ο Αφρικανός να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο Κουλιμπαλί δεν είχε μείνει ικανοποιημένος με την προσφορά του Νταμπίζα τον Ιανουάριο, όμως όπως σας έχει μεταφέρει το Sport24.gr, η αναζήτηση του για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό αποβαίνει άκαρπη. Ο 30χρονος από το Μάλι σκέφτεται να σοβαρά να μείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και σύντομα θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Δώνης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό και τη συμπεριφορά του Οικονόμου. Πράγματι, ο 32χρονος αμυντικός δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για τον παραγκωνισμό του και όταν χρησιμοποιείται, τα δίνει όλα. Όμως, η αμοιβή των 150.000 ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του κρίνεται υπερβολική για τη λιτότητα του Παναθηναϊκού. Προσεχώς, ο αριστεροπόδαρος στόπερ θα συζητήσει με τον Νταμπίζα και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας τους.

Από το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού λείπει ένας στόπερ με ύψος, όγκο, δύναμη, ο οποίος θα κερδίζει τις προσωπικές μονομαχίες και τις εναέριες διεκδικήσεις. Ο Δώνης θα ήθελε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, αλλά μόνο αν εξοικονομήσει πόρους από αλλού μπορεί να τον αναζητήσει.

Διότι στο ρόστερ υπάρχουν οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Φάνης Μαυρομάτης και Αχιλλέας Πούγγουρας και αν μείνουν οι Κουλιμπαλί, Οικονόμου, το μπάτζετ δεν έχει άλλο "χώρο". Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από "ενέσεις" ποιότητας, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα και να κάνει επιλογές, αφού δεν μπορεί να τα έχει όλα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Γεμίζει η ατζέντα του Νταμπίζα
Παναθηναϊκός: Η σεζόν τελειώνει στις 24/5
Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ψάχνει την αυτάρκεια
Παναθηναϊκός: Κλείστηκαν τα πρώτα φιλικά
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ