ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον τελικό κόντρα στην Βαλένθια η Κ19

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με γκολ του Καλομοίρη ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Παλμέιρας στον ημιτελικό του τουρνουά στο Ουίτγκεστ και πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα βρει απέναντι του τη Βαλένθια.

Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά κόντρα στην Παλμέιρας στον ημιτελικό με 1-0, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του τουρνουά στο Ούιτγκεστ όπου θα βρει απέναντι του την Βαλένθια.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 4:45 με τους πράσινους να τα δίνουν όλα για να ολοκληρώσουν με τον ιδανικό τρόπο την παρουσία τους στο τουρνουά.

Το τριφύλλι παρατάθηκε και πάλι με τριάδα στην άμυνα ενώ αγωνίστηκαν και πάλι και οι Κονάν, Σαρμπίνι που δοκιμάζονται από τους πράσινους.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Καλομοίρης, το δεύτερο στο τουρνουά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ο νεαρός μέσος με υπέροχη λόμπα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Σπίνος, Σαντικάι, Νταμπίζας, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Ηλιάδης, Κόναν, Σαρμπίνι.

Ως αλλαγή μπήκαν οι Καλομοίρης, Παλασκώνης, Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ