ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παντελάκης

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νώντας Παντελάκης ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ένα χρόνο μόλις μετά την ένταξη του στο τριφύλλι, αποτελεί ο Νώντας Παντελάκης που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του 24χρονου αμυντικού ο οποίος έπαιξε σε επτά ματς με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση των "πράσινων" ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Νώντα Παντελάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατά την προηγούμενη σεζόν. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση και για την παραχώρηση του Πασχάλη Στάικου στον ΟΦΗ τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του στο τριφύλλι για μια δεκαετία.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Πασχάλη Στάικου στον ΟΦΗ. Ο Πασχάλης ποδοσφαιρικά μεγάλωσε με το τριφύλλι στον καρδιά. Εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2009, πέρασε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια και τελικά στα 19 του έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Κατέγραψε 24 συμμετοχές την τελευταία τετραετία. Οι ευχές όλης της οικογένειας του Παναθηναϊκού ακολουθούν τον Πασχάλη στο νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ