ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον "αέρα" η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον "αέρα" καθώς το τριφύλλι θέλει πλέον τον Αργεντινό ελεύθερο και οι Μεξικανοί συζητούν μόνο δανεισμό.

Εμπλοκή στην υπόθεση απόκτησης του Λούκας Βιγιαφάνιες και επιστροφής του στον Παναθηναϊκό έχει σημειωθεί τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα αυτή βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα με τα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Το βράδυ της Τετάρτης (1/7) ο δικηγόρος του Βιγιαφάνιες συμφώνησε προφορικά με τη μεξικανική ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής για μονοετή δανεισμό στον Παναθηναϊκό, ενώ επετεύχθη συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος με τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του.

Η απάντηση από το τριφύλλι ήταν ότι δεν επιθυμεί πλέον το δανεισμό, αλλά την απόκτησή του ως ελεύθερο. Οι πράσινοι δεν θέλουν 28χρονο για ένα μόνο χρόνο - όσο διαρκέσει ο δανεισμός του - καθώς η οψιόν αγοράς που τίθεται από τη Μονάρκας είναι απλησίαστη.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί τον Βιγιαφάνιες παίκτη - "κλειδί" στο πρότζεκτ και δεν τον υπολογίζει μόνο για μία σεζόν ως ένα βραχυπρόθεσμο πλάνο. Παράλληλα ο έλεγχος που έκαναν οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το συμβόλαιο του "Βίγια" με την ομάδα από το Μασατλάν (νέα έδρα της Μονάρκας) είναι αρκετά περίπλοκο.

Οι Μεξικανοί όταν άκουσαν το αίτημα (όπως τους μεταφέρθηκε από τον ατζέντη του Βιγιαφάνιες) του Παναθηναϊκού για ν' αποκτήσουν ελεύθερο τον παίκτη - χωρίς να λάβουν δηλαδή ένα σημαντικό ποσό - απάντησαν αρνητικά και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Μένει να φανεί αν και κατά πόσο θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ