ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του τριφυλλιού ο 20χρονος Μίκι Τζόνσον της Σέλτικ

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του τριφυλλιού ο 20χρονος Μίκι Τζόνσον της Σέλτικ

Ο 20χρονος εξτρέμ της Σέλτικ, Μίκι Τζόνσον, είναι στη μεταγραφική λίστα του Νίκου Νταμπίζα σύμφωνα με δημοσίευμα στην Σκωτία με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να τον έχει τσεκάρει από κοντά. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής με το Νίκο Νταμπίζα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις άκρες του σε Αγγλία και Σκωτία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σκωτία και συγκεκριμένα της "SUN" o τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει κάνει πρόταση στη Σέλτικ για να πάρει ως δανεικό τον 20χρονο εξτρέμ Μίκι Τζόνσον ο οποίος δύσκολα θα βρει χώρο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο Τζόνσον ο οποίος έχει γεννηθεί στις 19 Απριλίου 1999 μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης και είναι αριστεροπόδαρος.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη πρόταση για το δανεισμό του στη Σέλτικ και σημειώνει πως ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρέθηκε στη Σκωτία κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου στις 25 Μαΐου και είδε αγωνιζόμενο τον 20χρονο εξτρέμ αλλά και τον μέσο της Χαρτς Αρνάουντ Τζούρν στη νίκη των "πράσινων" με 2-1 με δυο γκολ του Τζόνσον.

Τη φετινή σεζόν ο Τζόνσον είχε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σέλτικ και έχει πετύχει πέντε γκολ ενώ είχε μια ασίστ.

Από την άλλη ο Τζουρν είναι 30 χρονών, γεννημένος στις 2 Μαίου 1989 στο Καμερούν με ύψος 1,83μ.μ., και παίζει στη μεσαία γραμμή ενώ έχει διπλή υπηκοότητα, τόσο τη Βελγική όσο και αυτή του Καμερούν με το οποίο είναι και διεθνής.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άντερλεχτ, Ρόντα, Λεχ Πόζναν. Ο Τζουρν μάλιστα έχει μείνει ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του με την Χαρτς έχει ολοκληρωθεί.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ