ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο ο Μπατόκιο

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο ο Μπατόκιο

Ο Τσάβι Ρόκα έχει στο στόχαστρό του για τη θέση του κεντρικού μέσου τον Ιταλοαργεντινό, Κριστιάν Μπατόκιο, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπρεστ. Τα δεδομένα της υπόθεσης. (VIDEO)

Την ώρα που ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζει τις λεπτομέρειες για την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες, προχωρά και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού. Οι περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι έχουν έρθει στο προσκήνιο και πιθανότατα η επόμενη κίνηση να αφορά τον παίκτη που θα συμπληρώσει τις θέσεις των κεντρικών μέσων.

Μία περίπτωση η οποία έχει κερδίσει πόντους τις τελευταίες ημέρες είναι αυτή του Κριστιάν Μπατόκιο.

Πρόκειται για 28χρονο κεντρικό μέσο με ρίζες από την Αργεντινή όμως είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Μάλιστα, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικής ομάδες της Ιταλίας. Από το 2019 αγωνίζεται στην Μπρεστ. Ο Μπατόκιο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως οκτάρι.

Η υπόθεσή του βεβαίως δεν είναι εύκολη, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 με τη Μπρεστ κι ο γαλλικός σύλλογος αξιώνει ένα σημαντικό ποσό (πάνω από 600.000 ευρώ) για να τον αποδεσμεύσει. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο, το «παλεύει», για να φέρει την περίπτωσή του πιο κοντά στα δικά του στάνταρ.

Το συν για τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η επιθυμία του παίκτη να έρθει στους πράσινους. Ο λόγος; Ο Μπατόκιο γνωρίζεται με τον Πογιάτος από το κοινό τους πέρασμα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017-18. Τότε ο νυν κόουτς του Παναθηναϊκού ήταν βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στην ομάδα του Ισραήλ.

Όπως είναι φυσιολογικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ανάψει το πράσινο φως ο Ντάνι Πογιάτος ο οποίος γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό τι μπορεί να του προσφέρει ο συγκεκριμένος παίκτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ