ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο για εξτρέμ ο Ξαβιέ

Tondela's Xavier fights for the ball against Porto's Mateus Uribe during the Portuguese league soccer match between Tondela and FC Porto and Leipzig at the Joao Cardoso stadium in Tondela, Portugal, Thursday, July 9, 2020. The Portuguese league soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Luis Vieira)
Xavier/AP IMAGES AP IMAGES

Ο 28χρονος Πορτογάλος, Αντόνιο Ξαβιέ, της Τοντέλα είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Ρόκα για το αριστερό άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού. (VIDEOS)

Ο Τσάβι Ρόκα έχει στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού την απόκτηση δύο μπακ, ένα για κάθε άκρο, και την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ μετά την έλευση του Αϊτόρ στο τριφύλλι. Αυτός όπως όλα δείχνουν είναι ο 28χρονος Πορτογάλος, Αντόνιο Ξαβιέ, που ανήκει στην Ταντέλα τα τελευταία δύο χρόνια και μένει ελεύθερος με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Πορτογαλία.

Ο Ξαβιέ είναι "νούμερο 1" στην κορυφή της λίστας για τα εξτρέμ και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ξαβιέ συνεχίζονται καθώς απομένουν δύο ακόμη ματς με την Ταντέλα να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αντόνιο Μανουέλ Περέιρα Ξαβιέ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1992 είναι αριστεροπόδαρος και παίζει ως αριστερός εξτρέμ σε όλη του την καριέρα, διαθέτει εξαιρετική ντρίπλα και ταχύτητα ενώ είναι ικανός στο ένας με έναν, επίσης είναι ένας παίκτης που αναλαμβάνει αρκετές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ στην ομάδα.

Ο Ξαβιέ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Βιτόρια Γκιμαράες για να πάει το 2011 στην Τουρινένσε, εκεί έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ουσιαστικά. Από εκεί μεταπήδησε στην Β ομάδα της Μπράγκα. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Φεϊρένσε και στη Λεϊσόες, πριν μείνει ελεύθερος το 2014. Από το 2014-15 αγωνίζεται στη πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας. Έχει παίξει για τρία χρόνια στη Μαρίτιμο, ένα στην Πάσος Φερέιρα και τα τελευταία δύο αγωνίζεται στην Τοντέλα.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ