ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο οι συζητήσεις με Μουνιέ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι "πράσινοι" έχουν αρχίσει τις επαφές με τον Άντονι Μουνιέ και προσπαθούν να τα βρουν για να λύσουν το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στοSport24.gr.

Δύσκολη αποδεικνύεται η προσέγγιση του Νίκου Νταμπίζα με τον Άντονι Μουνιέ στον Παναθηναϊκό. Στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, παρατηρείται μία διάσταση απόψεων που θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να καλυφθεί.

Σε πρώτη φάση, η απόφαση του Νταμπίζα και του Δώνη μοιάζει ειλημμένη: ο Μουνιέ δεν έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Νταμπίζας είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Μουνιέ και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του. Φυσικά, ο Γάλλος επιθετικός είχε αντιληφθεί εκ των προτέρων το κλίμα που επικρατεί. Ωστόσο, εκείνος επιθυμεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συνεχίσει με τα πράσινα.

Προφανώς, το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ο Μουνιέ να λύσει το συμβόλαιο του, παίρνοντας μία μικρή αποζημίωση. Το τρίτο και τελευταίο έτος του συμβολαίου του Γάλλου προβλέπει αποδοχές που θα ξεπεράσουν τις 400.000 ευρώ, αν προστεθεί ένα υπόλοιπο που έχει μεταφερθεί από την προηγούμενη σεζόν.

Προς το παρόν, από το Τριφύλλι και από το περιβάλλον του 32χρονου στράικερ, δεν επιβεβαιώνουν ότι η συζήτηση έχει επεκταθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, φαίνεται πως τα νούμερα έχουν πέσει στο τραπέζι από τους "πράσινους" και τα προτεινόμενα δεν έχουν ικανοποιήσει τον Μουνιέ.

Στις επόμενες ημέρες, ο Νταμπίζας θα έχει νέες επαφές με τον ατζέντη του Μουνιέ για το μέλλον της συνεργασίας τους. Αμφότεροι έχουν διάθεση για να καταλήξουν σε συμβιβασμό, αλλά μέχρι τώρα οι απόψεις τους απέχουν αρκετά. Πόσο θα απαιτηθεί για να τα βρουν, θα φανεί από τις διαπραγματεύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ