ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Τσάβι Ρόκα ο Εμανουέλ Ρόκα

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Τσάβι Ρόκα ο Εμανουέλ Ρόκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εμανουέλ Ρόκα ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας και Ηρακλή έρχεται στον Παναθηναϊκό ώστε να στελεχώσει τόσο το προπονητικό τμήμα όσο και το τμήμα σκάουτινγκ του τριφυλλιού.

Ρόκα εις... διπλούν στον Παναθηναϊκό καθώς μετά τον Τσάβι Ρόκα που είναι ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων θα ενταχθεί στο τριφύλλι και ο Εμάνουελ Ρόκα γνωστός για τη θητεία του ως προπονητής σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας και Ηρακλή.

Μόνο που 44χρονος Ισπανός έρχεται για να έχει διπλό ρόλο στο τριφύλλι. Συγκεκριμένα θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των πράσινων ως αναλυτής των αγώνων των επόμενων αντιπάλων, έχοντας άλλωστε και εικόνα από τις ομάδες της Super League ήδη ενώ θα είναι και δίπλα στον Τσάβι Ρόκα και να τον βοηθήσει στο κομμάτι του σκάουτινγκ όπου το τριφύλλι ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια είχε μείνει άπραγο.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο που θα έχει ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό αλλά πως ο Ισπανός θα βρίσκεται εντός των επόμενων ωρών, ίσως και την Παρασκευή (31/7) στην Αθήνα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ