ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο παιχνίδι για Αϊτόρ και η Σαραγόσα

Παναθηναϊκός: Στο παιχνίδι για Αϊτόρ και η Σαραγόσα

Η Σαραγόσα που είναι κοντά στην επιστροφή της στη La Liga έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Αϊτόρ για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο και η περίπτωση του Αϊτόρ που έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε γίνεται δυσκολότερη για τον Παναθηναϊκό καθώς όλοι και νέοι σύλλογοι μπαίνουν στο παιχνίδι απόκτηση τους.

Τελευταία ομάδα που τον έχει στο στόχαστρο της σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι η Σαραγόσα η οποία τη νέα σεζόν κατά μεγάλο ποσοστό θα παίζει στη La Liga και αυτό είναι ένα από τα όπλα της για να αποσπάσει την υπογραφή του νεαρού εξτρέμ.

Συγκεκριμένα η Σαραγόσα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Segunda Division, ένα πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Καντίθ, και πέντε μπροστά από την Αλμερία και την Ουέσκα που ακολουθούν και διεκδικεί την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ απομένουν έντεκα αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως την ίδια ώρα που οι παίκτες της Σαραγόσα ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στη δράση οι ιθύνοντες του συλλόγου προετοιμάζουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν και ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτό του Αϊτόρ.

Εν συνεχεία γίνεται μια αναφορά στην καριέρα του Ισπανού εξτρέμ από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα μέχρι την Τβέντε και στέκεται στο γεγονός πως μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος. Επίσης οι Ισπανοί σημειώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και την Τουρκία αλλά και απ' όλες ομάδες της Ισπανίας.

Ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα το μεγάλο όπλο της Ρεάλ Σαραγόσα είναι πως ο Αϊτόρ ανήκει στο γραφείο ατζέντηδων της "Goal Management", όπου ο Χοσέ Μαρία Μπάρπα, δεξί χέρι του τεχνικού διευθυντή της ομάδα, Λάλο Αραντέγκι, είχε εργαστεί στο παρελθόν.

Μάλιστα πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Αϊτόρ αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου και όχι του προπονητή της ομάδας ο οποίος όμως στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

"ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ LA LIGA"

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο Αϊτόρ μίλησε στην "AS" για την εμπειρία του στην Ολλανδία, τον τραυματισμό του αλλά και το μέλλον του τονίζοντας πως θα επέστρεφε στην Ισπανία μόνο για να παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: "Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία από την Ολλανδία δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμενα.Έχω βρεθεί στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, της Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης, με τους γονείς μου πάντα να μου λένε ότι το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει στην Ισπανία. Πάντα έψαχνα και ψάχνω για ένα μέρος που να με αγαπούν και να με πιστεύουν, διότι όταν σε αγαπούν μπορείς να αποδώσεις ακόμα καλύτερα. Αν λοιπόν γυρίσω στην Ισπανία, θα το κάνω μόνο για να παίξω στην πρώτη κατηγορία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ