ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο μικροσκόπιο για την επίθεση ο Νορβηγός φορ Μπιορν Γιένσεν

Norway's Bjorn Johnsen, front, duels for the ball with Romania's Romario Benzar during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Romania and Norway on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Oct. 15, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Bjorn Johnsen/AP IMAGES/AP Photo/Vadim Ghirda AP IMAGES/AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Ο Κώστας Γουλής αποκάλυψε στον Sport24 Radio πως ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στη Νορβηγία για να τσεκάρει νεαρούς ποδοσφαιριστές και πως οι πράσινοι έχουν στο μικροσκόπιο τους τον 28χρονο διεθνή φορ Μπιόρν Γιένσεν.

Στην αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός έχει στο μικροσκόπιο του τον 28χρονο διεθνή φορ Μπιόρν Γιένσεν προχώρησε ο Κώστας Γουλής μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στο εξωτερικό και δη στη Νορβηγία για να παρακολουθήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές και την ίδια ώρα στον τεχνικό διευθυντή των πράσινων έχει προταθεί και εξετάζεται ο επιθετικός που αγωνίζεται στην Ρόσενμποργκ ως δανεικός από την Άλκμααρ.

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Sport24 Radio 103,3 ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει για έναν επιθετικό που να έρθει να συμπληρώσει τον Μακέντα με τον Γιένσεν ο οποίος έχει γεννηθεί στις 6 Νοεμβρίου 1991 να είναι μια από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν.

Πρόκειται για ένα αρκετά ψηλό φορ (σ.σ. 1,95μ.μ.) ο οποίος είναι διεθνής και μάλιστα έπαιξε και κόντρα σε Ισπανία και Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2020 ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λίτεξ Λόβετς, Χαρτ, Ντε Χααγκ, Άλκμααρ.

Από εκεί και πέρα αναφορικά με τους μικρούς που τσέκαρε ο Νταμπίζας όπως ανέφερε ο Κώστας Γουλής ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων στο Νορβηγία - Τσεχία 1-1 (U19) και εκεί ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις ανάμεσα στους παίκτες που είχε στο μπλοκάκι του με τον Νταμπίζα να αναζητά στο εξωτερικό παίκτες και για την ακαδημία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ