ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπονήσεις από Δευτέρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Προπονήσεις από Δευτέρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρέθηκε το Σάββατο (30/5) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (1/6) προπονήσεις με τους πράσινους. Δεν υπάρχει θέμα απόκτησής του.

Μπορεί η προπόνηση του Παναθηναϊκού να διεξήχθη στη σκιά των εξελίξεων με τον Γιώργο Δώνη - άλλωστε οι παίκτες του τριφυλλιού εξεπλάγησαν από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου - αλλά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου κι ένα πρόσωπο έκπληξη.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο Κορωπί και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος μέσος ανήκει στο Αμβούργο, ωστόσο μένει ελεύθερος και η συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα δεν θα επεκταθεί, ωστόσο δεν υπάρχει θέμα απόκτησής του αυτή τη στιγμή.

Στην Γερμανία έγραψαν πριν από μία εβδομάδα ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει πάρει άδεια από το Αμβούργο για ατομικές προπονήσεις στην Ελλάδα και ενεργοποιώντας τις επαφές που έχει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο προπονητής του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, άναψε "κόκκινο" σε αυτό ενδεχόμενο μη θέλοντας να διαταράξει τις ισορροπίες της ομάδας ενόψει προετοιμασίας για τα playoffs.

O πρώην μέσος των Σάλκε, Λεβερκούζεν και Λειψίας δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς έπρεπε πρώτα να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό με βάση τις επιταγές του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η έκπληξη των παικτών για την απόφαση Αλαφούζου για Δώνη
Τι ψάχνει στον επόμενο προπονητή ο Ρόκα
"Διαζύγιο" 740.000 ευρώ με Δώνη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ