ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, τα είπε με Ρόκα και Πογιάτος

Ο Γιάννης Αλαφούζος στο ΟΑΚΑ
Ο Γιάννης Αλαφούζος στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από αρκετό καιρό βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Γ. Καλαφάτης και είχε συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία προέβη το πρωί του Σαββάτου ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, καθώς βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού. Συγκεκριμένα, έφτασε προς το τέλος της προπόνησης, χαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές έναν έναν και είχε συνομιλία με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος για περίπου δέκα λεπτά.

Σε αυτή εξέφρασε τη στήριξη του στον Ισπανό τεχνικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά του είπε μεταξύ άλλων πως θέλει να δει αποτελέσματα και καλύτερο ποδόσφαιρο, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΛ την Δευτέρα (28/9) για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Επίσης, οι τρεις άνδρες στη συνομιλία που είχαν αναφέρθηκαν και σε μεταγραφικά θέματα και δη στην ενίσχυση των πράσινων στη μεσαία γραμμή και το κατά ποσό πρέπει να γίνει μια ακόμα κίνηση για να ενισχυθεί το ρόστερ για τη συνέχεια των εγχώριων υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει "πυκνώσει" τις επαφές του με το ποδοσφαιρικό τμήμα, θυμίζοντας μάλιστα ότι πριν ένα μήνα βρέθηκε στα αποδυτήρια για να συνομιλήσει με τους παίκτες, μετά τη φιλική νίκη επί του ΟΦΗ (1-0).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ