ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στήριξη των οπαδών σε Δώνη και παίκτες

Παναθηναϊκός: Στήριξη των οπαδών σε Δώνη και παίκτες
EUROKINISSI

Η παρουσία 50 οπαδών του Παναθηναϊκού στο "Καλαφάτης", οι... ενέσεις ηθικού στους παίκτες και το "ευχαριστώ" στον Γιώργο Δώνη. Διαβάστε αναλυτικά.

Περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού δήλωσαν "παρών" στο "Γεώργιος Καλαφάτης" πριν την απογευματινή προπόνηση του "τριφυλλιού" για να μιλήσουν στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Σκοπός της επίσκεψής τους (πρώτης μετά από αυτής του περασμένου Σεπτέμβρη, όπου είχαν δώσει το "παρών" τις παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) ήταν να εμψυχώσουν τους παίκτες, τους προπονητές και το υπόλοιπο σταφ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μιλώντας αρχικά στους παίκτες οι οπαδοί τούς ζήτησαν να μην "παρατήσουν" τα πλέι-οφ και να τα δώσουν όλα για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

"Ξέρουμε πως δεν θέλατε ούτε εσείς την απομάκρυνση του προπονητή, αλλά πρέπει να πολεμήσετε μέσα στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια, απέναντι στους παραδοσιακούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού", τους είπαν χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία μίλησαν στον Δώνη λέγοντας "...δεν συμφωνούμε καθόλου με την απομάκρυνσή σου. Κάνει ακόμη ένα τεράστιο λάθος ο Αλαφούζος. Επρεπε να μείνεις και του χρόνου.

Σε ευχαριστούμε για όσα έκανες στην ομάδα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνεις ό,τι καλύτερο και στα πλέι-οφ για να αποχαιρετήσεις την ομάδα όπως πρέπει. Γιατί ήσουν, είσαι και θα είσαι Παναθηναϊκός".

Ο Δώνης και οι παίκτες δεν είπαν πολλά πέρα από ένα συνολικό "ευχαριστώ" για τη στήριξη και μετά από 10 λεπτά παρουσίας τους, οι οπαδοί αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο και ξεκίνησε η προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ