ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι από την Τετάρτη τα εισιτήρια για το "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει καθώς είναι το επόμενο εντός έδρας ματς των πράσινων και θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου. Η πράσινη ΠΑΕ έβγαλε στη διάθεση τα εισιτήρια για το "αιώνιο" ντέρμπι τα οποία τιμώνται από 10 έως 80 ευρώ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν μέσω ίντερνετ και παράλληλα να συμβάλλουν με την αγορά τους και στον ερασιτέχνη με 2 ευρώ. Επίσης αν τα αγοράσουν μέσω διαδικτύου θα τύχουν και μιας έκπτωσης στην τιμή του εισιτηρίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αρχικά θα διατεθούν τα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ και ανάλογα με το πως θα πάει η διάθεση τους δεν αποκλείεται εν συνεχεία να ανοίξουν και κάποιες θύρες από το πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού σταδίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου ότι από σήμερα είναι στη διάθεσή τους τα εισιτήρια για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 19.00 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας) αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις πρώτες δύο ημέρες της προπώλησης, ενώ από την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 10 π.μ. συμβάλλεις προαιρετικά το ποσό που εσύ επιλέγεις. Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο στις κεντρικές θύρες (3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 29, P1) θα επωφεληθούν της έκπτωσης των δύο ευρώ επί της τιμής του εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 80€ από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και μέσω internet και των VIVA Spots. Οι τιμές ανά θύρα είναι:

- Θύρα 17: 10 ευρώ.

- Θύρες 3, 15: 13 ευρώ μέσω Internet, 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρες 5, 13: 18 ευρώ από το Internet, 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρες 7, 11: 23 ευρώ από το Internet, 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρα 9: 28 ευρώ από το Internet, 30 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρα 29: 48 ευρώ από το Internet, 50 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Ρ1: 78 ευρώ από το Internet, 80 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής:

Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Ολυμπιακό

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ. Παρακαλούμε για την προσοχή κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο [email protected].

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ