ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στην Κύπρο για να τσεκάρει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ο Νταμπίζας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ταξίδι στην Κύπρο πραγματοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας και παρακολούθησε τα παιχνίδια του 11ου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων με τη συμμετοχή των ομάδων της Κύπρου, της Ρωσίας, της Λετονίας και του Μαυροβουνίου.

Το κενό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και παράλληλα η διεξαγωγή αρκετών αγώνων σε επίπεδο εθνικών ομάδων όλων των ηλικιών έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Νίκο Νταμπίζα, να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να παρακολουθήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές για να τους έχει στα υπόψιν.

Συγκεκριμένα ο Νταμπίζας βρέθηκε την Τρίτη (13/11) το πρωί στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει για λίγες μέρες, πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή, καθώς την ίδια μέρα αναμένεται στην Τούμπα για να δει το ματς των Ελπίδων με την Αυστρία.

Στη μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στην πόλη της Πάφου διεξάγεται αυτές τις μέρες ο 11ος όμιλος των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Της Κύπρου που είναι και η διοργανώτρια καθώς και των Ρωσίας, Λετονίας και Μαυροβούνιου.

Την Τρίτη διεξήχθησαν και τα δυο πρώτα παιχνίδια του ομίλου. Κύπρος και Μαυροβούνιο ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Λίγες ώρες αργότερα έγινε το ματς ανάμεσα στη Ρωσία και τη Λετονία το οποίο επίσης έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Για τον 11ο όμιλο θα γίνουν δυο ακόμη παιχνίδια την Παρασκευή (16/11) και δυο επιπρόσθετα που θα ολοκληρώσουν τον όμιλο τη Δευτέρα (19/11).

Συνεπώς, είναι πιθανό ο Νίκος Νταμπίζας να δει και ένα εκ των δυο αγώνων της Παρασκευής το πρωί και εν συνεχεία να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Ελπίδων με την Αυστρία. Εκτός και αν ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι δεν συντρέχει λόγος να είναι στην Τούμπα έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το ματς και από την τηλεόραση.

Θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχει το δικαίωμα να αποκτήσει κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, ούτε Κύπριο, αλλά δεν αποκλείεται να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές και ενόψει του καλοκαιριού. Εκτός κι αν (τίποτα δεν αποκλείεται) έχει στη λίστα του κάποιους παίκτες για τους οποίους ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να τους αποκτήσει, αν έχουν διπλή υπηκοότητα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ