ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ως το Σαββατοκύριακο ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ως το Σαββατοκύριακο ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βιγιαφάνιες "ελευθερώθηκε" και τυπικά απ’ τη Μαζατλάν και παίρνει τη Δευτέρα (13/7) τα τελικά συμβόλαια από τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του με τους πράσινους και να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του στην Ελλάδα.

Θέμα ημερών είναι πλέον η οριστικοποίηση της επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, έπειτα από δυόμισι χρόνια καριέρας σε Τουρκία (Αλάνιασπορ) και Μεξικό (πρώην Μορέλια Μονάρκας, νυν Μαζατλάν).

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μαζί με τον ατζέντη του, διευθέτησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου (11-12/07) όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη λύση του συμβολαίου του με τη μεξικανική ομάδα. Κι έχουν πλέον κι εγγράφως στα χέρια τους τα έγγραφα που πιστοποιούν τη λύση της συνεργασίας του με τη Μαζατλάν, καθώς επίσης και το ποσό που θα λάβει ως μέρος της αποζημίωσης για τα δύο χρόνια συμβολαίου που είχε ακόμη, αλλά και τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του. Έχει τακτοποιηθεί μέχρι και το πότε θα πληρωθεί (σε δόσεις) το ποσό απ’ τους Μεξικανούς και πλέον αυτό που μένει είναι να "κλειδώσουν"όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο "Βίγια" και ο δικηγόρος του περιμένουν εντός της Δευτέρας (13/07) τα τελικά συμβόλαια από τον Παναθηναϊκό, για το νέο τριετές συμβόλαιο με το τριφύλλι, στα οποία θα αποτυπώνονται αναλυτικά οι όροι της συμφωνίας των δύο πλευρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με το πριμ υπογραφής (που θα καλύψει ένα μέρος απ’ τα χρήματα που "χάρισε"ο Βιγιαφάνιες στη Μαζατλάν), το συνολικό ύψος των απολαβών του θα φτάσει το 1,8 εκατ. € για την επόμενη τριετία, καθιστώντας τον Αργεντινό ως το πιο "ακριβό" συμβόλαιο (μαζί με τον Καρλίτος) στα πράσινα αποδυτήρια.

Εφόσον σταλούν πίσω τα συμβόλαια υπογεγραμμένα (με όρο "ενεργοποίησής" τους αφού περάσει και τα ιατρικά τεστ), ο Βιγιαφάνιες θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του από το Μεξικό προς την Αθήνα. Επ’ αυτού είναι σε ανοικτή γραμμή με τους πράσινους για να διευθετήσουν το ζήτημα των εισιτηρίων, αφού θα χρειαστεί να κάνει αρκετές ενδιάμεσες στάσεις και δεν θα είναι εύκολη η... διαδρομή της επιστροφής ως την Ελλάδα, λόγω των περιορισμών απ’ την πανδημία του κορονοϊού.

Αν πάντως όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν στην πορεία προβλήματα, ο Αργεντινός άσος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19/07), προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

*Την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα ξεκινήσει τελικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με νέο προπονητή τον Ντάνι Πογιάτος. Οι πράσινοι αποφάσισαν να δώσουν τρεις μέρες παραπάνω στους παίκτες για να ξεκουραστούν, ενώ προγραμματίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το διάστημα από 13 έως 23 Αυγούστου, πιθανότατα στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ