ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Σένκεφελντ για τους πράσινους

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Σένκεφελντ για τους πράσινους

Όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3 ο Μπαρτ Σένκεφελντ βρίσκεται στην Αθήνα και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι στην τελική της ευθεία.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού στόπερ Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο παίκτης έχει έρθει στην Αθήνα προκείμενου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους πράσινους όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 o Κώστας Γουλής.

Ο 28χρονος στόπερ είχε απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό στις αρχές του καλοκαιριού και όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά θα έχουμε γάμο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ολλανδός θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους πράσινους.

Ο Σένκεφελντ έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Φέγενορντ και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των σε Εξέλσιορ, Χέρακλες και Τσβόλε ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε στην Αυστραλία με τα χρώματα της Μέλμπουρν Σίτι από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Πάρτε μία γεύση από τον 28χρονο στόπερ.

Ακούστε την είδηση όπως την μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γουλής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ