ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αντονίτο

Ο Αντονίτο από το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Με δύο μέρες καθυστέρηση, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται από την Τετάρτη στη χώρα μας, ο Αντονίτο έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή το απόγευμα, λίγο μετά τις 17:00 με πτήση από τη Μαδρίτη συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τον ατζέντη του Ενρίκε Ροσάδο και αρκετές βαλίτσες, δείγμα πως ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο πρώην αμυντικός της Βαγιαδολίδ για τον οποίο το ενδιαφέρον είχε αποκαλύψει το Sport24.gr έρχεται για να αποτελέσει μαζί με τον Σάντσε δίδυμο στο δεξί άκρο του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να κλείνουν με την απόκτηση του και το κενό στη συγκεκριμένη πλευρά. Κατά την άφιξή του ο Αντονίτο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, μέχρι τουλάχιστον να τελειώσει τις διαδικασίες με τις υπογραφές.

Ο Αντονίτο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εηετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και όταν όλα ολοκληρωθούν θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το τριφύλλι με απολαβές περίπου 170.000 ετησίως. Το καλό για τους πράσινους είναι πως ο Ισπανός μπακ παρά το γεγονός πως αποκτήθηκε έως ελεύθερος μέχρι τώρα έκανε προπονήσες κανονικά με τη Βαγιαδολίδ και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πογιάτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ