ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα η αποστολή, έρχονται εξελίξεις

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (16/9) και ο Αλαφούζος θα έχει επικοινωνία με τους Νταμπίζα και Δώνη, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

Στην Αθήνα επέστρεψε στις 11:30 η αποστολή του Παναθηναϊκού, με πτήση από τη Θεσσαλονίκη. Η άφιξη της ομάδας στην πρωτεύουσα σηματοδοτεί και την έναρξη μίας γεμάτης ημέρας, που είναι πιθανόν να περιλαμβάνει πυκνές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Ασφαλώς, το πρωτεύον είναι η διατήρηση του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία. Ο Δώνης αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παραιτηθεί, αφού διαπιστώνει ότι δεν εμπνέει τους παίκτες του και νιώθει ότι δεν μπορεί να αντιστρέψει την αρνητική πορεία του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, πριν πάρει τις αποφάσεις του, ο προπονητής θέλει να μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η πραγματοποίηση μίας σύσκεψης κορυφής στη διάρκεια της Δευτέρας δεν έχει αποσαφηνιστεί και θα εξαρτηθεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αλαφούζου. Προς το παρόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει μιλήσει με τον Νταμπίζα και θα επικοινωνήσει εκ νέου μαζί του για τα περαιτέρω.

Πάντως, η πεποίθηση του Αλαφούζου, την οποία φαίνεται πως ενστερνίζεται και ο Νταμπίζας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πορευτεί ως έχει μέχρι το αιώνιο ντέρμπι. Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό είναι λίγος και ενδεχόμενες αλλαγές θα προκαλούσαν πιο σοβαρούς τριγμούς, σύμφωνα με τον Αλαφούζο και τον Νταμπίζα.

Το σίγουρο είναι πως οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί σήμερα (16/9) και δεν θα μετατεθεί για την Τρίτη (17/9). Επομένως, ακόμα και αν δεν συναντηθούν, θα υπάρξει κύκλος συζητήσεων μεταξύ των Αλαφούζου - Νταμπίζα - Δώνη και θα καταλήξουν πως πρέπει να διαχειριστούν την κρίση που έχει ξεσπάσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ