ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Ακαδημία Πούσκας ο Νούνες

Παναθηναϊκός: Στην Ακαδημία Πούσκας ο Νούνες

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του 24χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ζοάο Νούνες, στην ουγγρική Ακαδημία Πούσκας. Υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 ετών.

Στην Ουγγαρία και την Ακαδημία Πούσκας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζοάο Νούνες. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/7) την παραχώρηση του 24χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

Ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί περίπου 200.000€ από την πώληση του Πορτογάλου, ενώ θα γλιτώσει κι ένα ποσό περίπου 380.000 ευρώ (με την εφορία) από τις απολαβές που είχε στα δύο επόμενα χρόνια του συμβολαίου του με το "τριφύλλι".

Ο Ίβηρας αποχαιρέτησε το τριφύλλι από τους λογαριασμούς του στα social media . "Μετά από ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό είναι ώρα ν' αγκαλιάσω μια νέα πρόκληση. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για την Τριφυλλάρα και τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Νούνες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Ζοάο Νούνες στην Ακαδημία Πούσκας. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από το Τριφύλλι και αγωνίστηκε σε 13 επίσημα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, προτού πάρει μεταγραφή στον ουγγρικό σύλλογο. Ευχόμαστε στον Ζοάο καλή συνέχεια στην καριέρα του!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ