ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στη Σοντερίσκε της Δανίας ο Μαυρομμάτης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φάνης Μαυρομμάτης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και για τους επόμενους έξι μήνες παραχωρείται ως δανεικός στη Σοντερίσκε της Δανίας. Δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς έφτιαχνε τα απαραίτητα χαρτιά. (29/1).

Πέρυσι ο Φάνης Μαυρομμάτης ήταν βασικός στον Παναθηναϊκός, καταγράφοντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Φέτος ο χρόνος συμμετοχής του ήταν λιγοστός, γι' αυτό και πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει ως δανεικός στη Σοντερίσκε της Δανίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν θα μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης (29/1) δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας. Αντίθετα πήγε μετά το πέρας της και προπονήθηκε μόνος του. Ο λόγος της απουσίας είχε να κάνει με το γεγονός πως έχει παρουσιαστεί πριν λίγες μέρες στον στρατό και έπρεπε να φτιάξει τα χαρτιά του ούτως ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψει στη Δανία την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Φέτος ο Μαυρομμάτης έχει κάνει τρεις συμμετοχές με το "τριφύλλι", μία στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Στον Παναθηναϊκό είχε πάει το 2014 προερχόμενος από τον Παναργειακό, που συμμετείχε στη Γ' Εθνική.

Η Σοντερίσκε συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Δανίας και έπειτα από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση (σε πρωτάθλημα 14 ομάδων), με πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ