ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στη Γερμανία ο Βαζέχα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα βρεθεί την Παρασκευή (22/11) στη Γερμανία, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπάγερν Μονάχου για τη EuroLeague, προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση για την ενίσχυση του PAO Alive.

Στη Γερμανία θα βρεθεί την Παρασκευή (22/11) ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο Πολωνός παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού δηλώνει έμπρακτα την στήριξή του στην προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς θα παραβρεθεί σε εκδήλωση ομογενών με σκοπό την ενημέρωσή τους για το PAO Alive.

Άλλωστε, στην πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο, Τάσο Νικολογιάννη και Βαγγέλη Αρναούτογλου είχε σταθεί στο πλευρό του PAO Alive, υποστηρίζοντας πως "από την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ. Αν όλα πάνε καλά -κι είμαι σίγουρος πως θα πάνε- σε λίγα χρόνια θα έχουμε το δικό μας αθλητικό κέντρο".

Αξίζει να σημειωθεί η εκδήλωση θα λάβει χώρα με αφορμή και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπάγερν Μονάχου για τη EuroLeague, ενώ πέρα από τον Βαζέχα που αποτελεί ένα πρόσωπο που λατρεύουν οι φίλοι του Τριφυλλιού, το παρών θα δώσουν κι άλλοι πρώην παίκτες της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Με Δώνη και Κολοβό κόντρα στον Παναιτωλικό
Παναθηναϊκός: Μειώθηκε στις 15 ημέρες η ποινή του Δώνη
Παναθηναϊκός: Από Δεκέμβριο... καλοκαίρι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ