ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Δώνη ενόψει Ατρόμητου ο Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Ματίας Γιόχανσον έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης και έδειξε πανέτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο λύνοντας τα χέρια του Γιώργου Δώνη. Ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Κουλιμπαλί.

Η επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις την Τετάρτη (12/12) το πρωί σήμανε και την παρουσία του Ματίας Γιόχανσον και πάλι σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης με τον Σουηδό μπακ να δηλώνει διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Ο Γιόχανσον που τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη έχασε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλά πλέον είναι και πάλι "OK" και λύνει τα χέρια του Γιώργου Δώνη ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας του τριφυλλιού.

Ο Σουηδός έχει ακόμα μπροστά του τέσσερις μέρες ώστε να είναι απολύτως καλά και να αγωνιστεί βασικός κόντρα στον Ατρόμητο. Ευχάριστα νέα για τον 49χρονο τεχνικό ήρθαν και από τη συμμετοχή του Κουλιμπαλί στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαυρομάτης αλλά και οι Μουνιέ, Σέχου. Όσο για την προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής με έμφαση στην φυσική κατάσταση ενώ η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ