ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στα σκαριά νέα πρόταση στον Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Στα σκαριά νέα πρόταση στον Μπουζούκη

Ο Γιάννης Μπουζούκης περιμένει κάτι καλύτερο από τον Παναθηναϊκό για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και δεν σκέφτεται καθόλου την αποχώρηση. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης απάντησαν αρνητικά στις πρώτες προτάσεις του Νίκου Νταμπίζα. Το "όχι" είναι το κοινό στοιχείο στις περιπτώσεις των δύο νεαρών μεσοεπιθετικών του Παναθηναϊκού, αφού οι παράμετροι του καθενός διαφέρουν σημαντικά.

Από τους δύο, ο Μπουζούκης απέχει λιγότερο από το "ναι" συγκριτικά με τον Χατζηγιοβάνη. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ έχει μικρότερη διαφορά στο οικονομικό με τον Νταμπίζα, απ' ότι ο 22χρονος εξτρέμ. Επιπλέον, ο Μπουζούκης έχει στο μυαλό του μόνο τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Χατζηγιοβάνης διάκειται θετικά στην προοπτική του εξωτερικού.

Η πρώτη προσφορά του Νταμπίζα στον Μπουζούκη δεν τον ικανοποίησε, εξ' ου και η απόρριψη της την προηγούμενη Παρασκευή (14/6). Ο εκπρόσωπος του Μπουζούκη έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και αναμένει την αντιπρόταση του. Το βασικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής διεμήνυσε ότι θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του, αλλά με βελτιωμένους όρους.

Πέρυσι, ο Μπουζούκης πήρε 40.000 ευρώ ως πάγιες αποδοχές και με τα μπόνους, ξεπέρασε τις 95.000 ευρώ. Ο Νταμπίζας σκοπεύει να αλλάξει την πολιτική των αμοιβών και πρότεινε υψηλότερο στάνταρ ποσό και ελάχιστα μπόνους. Ωστόσο, αθροιστικά η προσφορά που έκανε στον Μπουζούκη, ήταν λίγο μεγαλύτερη από τα χρήματα που κέρδισε ο νεαρός τη σεζόν 2018-2019.

Αυτό δεν ικανοποιεί τον Μπουζούκη, ο οποίος ζητά περισσότερα λεφτά από όσα πήρε την προηγούμενη χρονιά. Ο Νταμπίζας προτίθεται να αυξήσει το προτεινόμενο ποσό, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα φτάσει με τη μία στις απαιτήσεις του 21χρονου επιτελικού χαφ. Πιθανώς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να περιμένει μία υπαναχώρηση από τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας θα συναντηθεί με τον ατζέντη του Χατζηγιοβάνη εντός των επόμενων ημερών. Το happy-end είναι το επικρατέστερο ενδεχόμενο στις συζητήσεις, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπουζούκη και ο Μπουζούκης θέλει τον Παναθηναϊκό. Με εκατέρωθεν διαλλακτικότητα, οι δύο πλευρές θα τα βρουν στη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Μπερδεύεται και αργεί η υπόθεση του Ρομπέρζ
Παναθηναϊκός: Έρχονται οι νέες εμφανίσεις του Τριφυλλιού
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την πίεση ο Κατελάρης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ