ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σούνιτς και Ρομπέρζ στο ραντάρ του Τριφυλλιού

Northern Ireland's Liam Boyce, right challenges for the ball with Bosnia's Toni Sunjic during the UEFA Nations League soccer match between Bosnia and Northern Ireland at the Grbavica stadium, in Sarajevo, Bosnia, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Amel Emric)
Northern Ireland's Liam Boyce, right challenges for the ball with Bosnia's Toni Sunjic during the UEFA Nations League soccer match between Bosnia and Northern Ireland at the Grbavica stadium, in Sarajevo, Bosnia, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Amel Emric) AP

Ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και έχει ανάμεσα στα πρώτα ονόματα της λίστας, τον Βόσνιο Τόνι Σούνιτς και τον Γάλλο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Να κλείσει το συντομότερο δυνατό τον βασικό κεντρικό αμυντικό θα επιδιώξει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνεννοήθηκε με τον Γιώργο Δώνη στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (13/6), δημιούργησαν μία short-list για τα μετόπισθεν και ο «Ντάμπι» έχει εντείνει τις ενέργειες του για την πρώτη μεταγραφή της σεζόν.

Μία από τις πρώτες επιλογές των «πράσινων» είναι ο Βόσνιος Τόνι Σούνιτς (φωτ.). Ο 30χρονος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν μπει στο ραντάρ του Τριφυλλιού για το κέντρο της άμυνας. Στην Αυστρία αναφέρουν ότι η Στουρμ Γκρατς προσέγγισε τον Σούνιτς, αλλά αυτός δεν απάντησε και φέρεται να υποστήριξε ότι έχει προσφορές από τη Ρωσία και την Ελλάδα.

Η κρούση από τη χώρα μας παραπέμπει στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βόσνιος στόπερ έχει επιβεβαιώσει προ δεκαπενθημέρου ότι μίλησε με τους «πράσινους». Συγκριτικά με άλλους στόπερ, ο Σούνιτς έχει πιο ακριβό κασέ, αλλά είναι λύση από υψηλότερο «ράφι». Έχει παραστάσεις από το ρωσικό πρωτάθλημα, είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά προσόντα.

Περαιτέρω, ένας αμυντικός που αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη και είναι πιο προσιτός οικονομικά συγκριτικά με τον Σούνιτς, είναι ο 32χρονος Γάλλος, Βαλεντίν Ρομπέρζ. O ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού, όμως έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Οι Κύπριοι παράγοντες ζητούν περίπου 200.000 ευρώ για την παραχώρηση του, ποσό που δεν έχουν να πληρώσουν οι «πράσινοι».

Ωστόσο, ο Ρομπέρζ πιέζει για να αποδεσμευτεί και στη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Απόλλωνα. Μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του ή αν ο Νταμπίζας θα χρειαστεί να περιμένει και άλλο, στρεφόμενος ταυτόχρονα σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν αναδειχτεί στη δημοσιότητα. Διότι η short-list του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού έχει και άλλα ονόματα, εντός των ίδιων οικονομικών ορίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα υπογραφών στο τριφύλλι
Παναθηναϊκός: Ο Γιόχανσον μένει και περιμένει
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ