ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για κοινό διαρκείας ΠΑΕ και ΚΑΕ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν στα σκαριά ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τη σεζόν 2020-2021, μετά τη συνεργασία τους για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Η κοινή απόφαση της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη το φετινό καλοκαίρι με υποχρεωτικές συνδρομές μέσω των απλών και των εισιτηρίων διαρκείας, ίσως είναι μόνο η αρχή. Οι δύο πλευρές έχουν παγιώσει μία σταθερή συνεργασία και έχουν εξαιρετική επικοινωνία, επιλύοντας κάθε δυσκολία.

Είναι τόσο καλή η ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί, που γεννά φιλόδοξες σκέψεις. Στις απανωτές συσκέψεις των ανθρώπων της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, έχει πέσει στο τραπέζι και μία πρωτοποριακή ιδέα, αλλά με μελλοντικό ορίζοντα εφαρμογής. Πρόκειται για την έκδοση ενός κοινού εισιτηρίου διαρκείας για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ...

Η επιθυμία των “πράσινων” στελεχών είναι να συμφωνήσουν σε ένα πακέτο που θα δίνει τη δυνατότητα στον οπαδό του τριφυλλιού να πληρώνει μία τιμή και να βλέπει τόσο τον ποδοσφαιρικό, όσο και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Είναι ένα σημαντικό εγχείρημα, που βεβαίως δεν είναι εύκολο και πρέπει να διευθετηθούν πολλές λεπτομέρειες, με στόχο τη σεζόν 2020-2021.

Ωστόσο, μόνο το γεγονός ότι μερικούς μήνες μετά τη σύγκρουση του καλοκαιριού του 2018, οι διοικήσεις της ΠΑΕ και της ΚΑΕ έφτασαν στο σημείο να σκέφτονται μία τέτοια κίνηση, είναι ενδεικτική της μεταστροφής του κλίματος. Αν θα ευοδωθούν οι συζητήσεις για το κοινό εισιτήριο διαρκείας, θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Όμως, πλέον υπάρχει κοινός τόπος για ενωτικές πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ