ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για επιστροφή στη Λεωφόρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτονται έντονα την επιστροφή στη Λεωφόρο τη νέα σεζόν, αφού το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα. Το κονδύλι των 7.000.000 ευρώ και οι επόμενοι δύο μήνες που είναι καθοριστικοί.

Το ΟΑΚΑ δεν αποτελεί έδρα για τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη διετία που έχει επιστρέψει η ομάδα με εξαίρεση κάποια παιχνίδια, που είχε 20-25.000 κόσμο. Αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι λίγα και υπάρχουν σοβαρές σκέψεις στη διοίκηση για επιστροφή της ομάδας τη νέα περίοδο στη φυσική της έδρα, τη Λεωφόρο.

Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς τόσο οι παίκτες, αλλά και η τεχνική ηγεσία έχουν να λένε για το γεγονός ότι δεν αισθάνονται τη δύναμη της έδρας αγωνιζόμενοι στο ΟΑΚΑ που τις περισσότερες φορές δεν έχει κόσμο. Το τελευταίο διάστημα συζητείται έντονα εντός της ομάδας το ενδεχόμενο να επιστρέψει του χρόνου ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου. Φυσικά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν διάφορες προϋποθέσεις, ενώ μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει ένα κονδύλι από την Περιφέρεια ύψους 7.000.000 ευρώ που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του γηπέδου.

Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι καθοριστικοί για την τελική απόφαση και για το αν τελικά η ομάδα επιστρέψει στη Λεωφόρο. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα έχει σχέση με τον Βοτανικό. Την προσπάθεια για το γήπεδο στον Βοτανικό συνεχίζει να την κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και ακόμα και αν όλα πάνε καλά και γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό θα μεσολαβήσει μία τριετία που ο Παναθηναϊκός θα πρέπει είτε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, είτε να επιστρέψει στη Λεωφόρο.

Επίσης είναι γεγονός ότι οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη βρίσκονται και πάλι σε καλό σημείο (η συνάντηση Αλαφούζου, Γιαννακόπουλου, που επιβεβαιώνεται μόνο από την πλευρά Αλαφούζου δείχνει ότι γίνονται συζητήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα με στόχο την καλύτερη δυνατή λύση). Οσον αφορά το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ ο επόμενος μήνας θα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις, σε άμεση σχέση φυσικά με το τι θα γίνει με τον Βοτανικό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κουρμπέλης, αλλά μπήκε στην αποστολή με Παναιτωλικό
Κ17 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-6: Πράσινη εξάρα με χατ τρικ Τζαβίδα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ