ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σιγουριά για την άδεια

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρουσίασαν τον φάκελο τους στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και αναμένουν τα αποτελέσματα.

Τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ περιμένουν πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου και η υπεύθυνη του λογιστηρίου, Έλλη Τζαχρήστου, παρουσίασαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/5) τα στοιχεία του "πράσινου" φακέλου και απάντησαν στις ερωτήσεις της επιτροπής.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τον έλεγχο της επιτροπής με το πρώτο γκρουπ ομάδων τηςSuper Leagueκαι την Τετάρτη (15/5) θα ακολουθήσει το δεύτερο. Λογικά, το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας θα ανακοινώσει τις αδειοδοτημένες ΠΑΕ το απόγευμα της ίδιας μέρας ή το αργότερο την Πέμπτη (16/5). Στο Τριφύλλι επικρατεί βεβαιότητα για την έγκριση του φακέλου.

Το μοναδικό τρωτό σημείο που αναγνωρίζουν στη διοίκηση, αφορά το πλάνο βιωσιμότητας και το άρθρο 52. Αλλά, ακόμα και στο αρνητικό σενάριο, προβλέπεται πρόστιμο 20.000 ευρώ και όχι άλλη βαρύτερη κύρωση, όπως σας ενημέρωσε τοSport24.gr. Κάτι που είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ