ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σηκώνει μανίκια ο Ρόκα, συναντήσεις με όλους την Τετάρτη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Roca, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, και την Τετάρτη αναμένεται να τα πει με Αλαφούζο, Δώνη και τους ανθρώπους της ακαδημίας των πράσινων.

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Τρίτης με τον Καταλανό να έρχεται στην Ελλάδα με απευθείας πτήση από τη Βαρκελώνη. Ο Καταλανός από την Τετάρτη (11/12) θα σηκώσει μανίκια αναλαμβάνοντας πλέον ενεργό ρόλο στα κοινά του Παναθηναϊκού και σε κάθε απόφαση που πρέπει να πάρει από και στο εξής και αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση και όχι μόνο των πράσινων.

Ο Ρόκα ο οποίος πλέον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και θα κινείται μεταξύ "Γ. Καλαφάτης" και των γραφείων του τριφυλλιού αναμένεται να έχει μια σειρά από επαφές.

Είναι δεδομένο πως θα δει από κοντά και θα συζητήσει με τον Γιώργο Δώνη βάζοντας ενδεχομένως στο τραπέζι και κάποια συγκεκριμένα ονόματα αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Ά λλωστε όπως γράψαμε ήδη ο Ρόκα έχει λίστα με ονόματα έτοιμη έχοντας ήδη συζητήσει τηλεφωνικά το προηγούμενο διάστημα με τον 50χρονο τεχνικό για τις μεταγραφικές ανάγκες των πράσινων.

Επίσης το πιθανότερο είναι πως ο Ρόκα αναμένεται να μιλήσει και με το Γιάννη Αλαφούζο ούτως ώστε να γνωρίζει ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να κινηθεί ο Παναθηναϊκός. Και φυσικά αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα ήξερε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Καταλανός από τη στιγμή που θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας στο "Γ. Καλαφάτης" δεν αποκλείεται να τα πει και με τον Βαγγέλη Σάμιο ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και δέκα μέρες το ρόλο του αρχιπροπονητή στα τμήματα υποδομής. Από την πρώτη μέρα άλλωστε ο Ρόκα είχε μιλήσει για την ακαδημία του Παναθηναϊκού και το πόσο πρέπει να στηριχθεί το τριφύλλι σε αυτή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ