ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Νέτο Μπόρχες

Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Νέτο Μπόρχες

Τα βελγικά ΜΜΕ φέρνουν στο προσκήνιο τον 23χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Γκενκ, Νέτο Μπόρχες, κάνοντας λόγο για επαφές της βελγικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου, αριστερού μπακ της Γκενκ, Νέτο Μπόρχες φέρνουν στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τα βελγικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για επαφές των δύο ομάδων για ενδεχόμενο δανεισμό του 23χρονου αμυντικού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα « voetbalnieuws.be», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει ήδη μία πρώτη κρούση στη Γκενκ για να αποκτήσουν τον Μπόρχες, ο οποίος αν και δεσμεύεται με τον βελγικό σύλλογο με συμβόλαιο έως το 2022, δεν βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του αγωνιστικού πλάνο του Χάνες Βολφ, καθότι υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι άλλοι τρεις αριστεροί πλάγιοι αμυντικοί (Ουρόνεν, Ντε Νόρε και Αρτεάγα).

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μπόρχες (τον οποίο απέκτησε η Γκενκ τον Ιανουάριο του 2019 από τη Χάμαρμπι αντί 2 εκατ. ευρώ) βρέθηκε πριν από λίγες μέρες πολύ κοντά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όμως οι Βούλγαροι «φρέναραν» τη διαπραγμάτευση την τελευταία στιγμή, διότι δεν αποδέχθηκαν να μπει όρος επαναγοράς του από τη Γκενκ αντί 300.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν άλλα βελγικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός και η Βάσκο Ντα Γκάμα εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως οι επικρατέστεροι προορισμοί για τον Μπόρχες, ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για σενάριο δανεισμού του από τους «πράσινους» με οψιόν αγοράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ