ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρλίτος

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό, Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξετάζει την απόκτηση επιθετικού για αυτή την μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται ότι έχει στα σκαριά ήδη μία περίπτωση για το καλοκαίρι. Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Κώστας Γουλής οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό, Καρλίτος.

Ο ύψους 1.76μ. φορ αγωνιζόταν στην Αλ Ουάχντα των Η.Α.Ε. που θέλει να αποκτήσει τον Εμάνουελ Ινσούα και με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά έμεινε ελεύθερος. Ο Καρλίτος ξεκίνησε την καριέρα του από την Οντινιέντ της Ισπανίας και στη συνέχεια πήγε στην Πετροτρέστ της Ρωσίας για έναν χρόνο.

Ακολούθησε η επιστροφή στην πατρίδα του για τις Φουενλαμπράδα και Νοβέλνδα πριν φύγει ξανά για το εξωτερικό. Το 2015 πήγε στον Άρη Λεμεσού για έξι μήνες πριν επιστρέψει ξανά στην Ισπανία για χάρη της Ελντένσε και της δεύτερης ομάδας της Βιγιαρεάλ.

Το καλοκαίρι του 2017 η Βίσλα Κρακοβίας τον απέκτησε και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Λέγκια πριν τον αποκτήσει η Αλ Ουάχντα τον περασμένο Σεπτέμβριο δίνοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Συνολικά σε 212 συμμετοχές μετρά 80 γκολ και 16 ασίστ, ενώ οι καλύτερες εμφανίσεις του ήταν στη διετία στην Πολωνία όπου μέτρησε 24 και 19 τέρματα αντίστοιχα. Παράλληλα, το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε και στα δύο ματς κόντρα στον Ατρόμητο για τα προκριματικά του Europa League ως αλλαγή.

Με τη φανέλα της Αλ Ουάχντα έχει μετρήσει 9 συμμετοχές και έχει πετύχει πέντε γκολ σε 772 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ