ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς ο Μουνιέ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Μουνιέ για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα γυμνάστηκε και πάλι κανονικά στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Η παρουσία του Αντονί Μουνιέ σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μετά από περίπου ένα μήνα λόγω της θλάσης που είχε υποστεί ήταν η ευχάριστη είδηση στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Ο Γάλλος επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα και μάλιστα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να συμπεριληφθεί στην αποστολή των πράσινων για την αναμέτρηση του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Κισαμικό.

Βέβαια οι πράσινοι θα προπονηθούν και την Τρίτη το μεσημέρι και εν συνεχεία ο Δώνης θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Την Δευτέρα τώρα πλην του Μουνιέ σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν και οι Άλτμαν, Κουλιμπαλί με τον αμυντικό από το Μάλι να παίρνει μέρος και στο δίτερμα και να βάζει το σώμα του στις επαφές και τις κόντρες προστατεύοντας λίγο το χέρι του.

Σε αντίθεση με τους τρεις προαναφερθέντες θεραπεία ξεκίνησε ο Μακέντα ενώ το πρόγραμμα τους συνέχισαν οι Κουρμπέλης και Σέχου και την αποθεραπεία του ο Κότσαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ