ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε ετοιμότητα ο Ρόκα για Ινσούα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν στη διάρκεια της Δευτέρας το αργότερο την Τρίτη να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Ινσούα και ο Ρόκα έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες.

Το Σαββατοκύριακο πέρασε και οι όποιες εξελίξεις στο θέμα του Εμάνουελ Ινσούα και της πρότασης που αναμένεται από την Αλ Ουάχντα αναμένεται να τρέξουν το επόμενο 48ώρο.

Αυτή τουλάχιστον είναι η ενημέρωση που έχουν στον Παναθηναϊκό από τον εκπρόσωπο του παίκτη και αδερφό του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα στο τριφύλλι περιμένουν στη διάρκεια της Δευτέρας ή το αργότερο την Τρίτη να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ το δεδομένο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον αριστερό μπακ των πράσινων.

Έτσι ώστε να δουν τι θα κάνουν και πως θα κινηθούν αν και δύσκολα το τριφύλλι θα μπορεί να πει όχι ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα από τα Εμιράτα, η οποία πήρε και τον Αραούχο, σκοπεύει να προσφέρει τρελά λεφτά στα πόδια του Ινσούα.

Στον Παναθηναϊκό είναι σε ετοιμότητα και ο Ρόκα από την Κυριακή έχει φτιάξει μια σύντομη λίστα με υποψήφιους αριστερούς μπακ τους οποίους έχει τσεκάρει και δεν αποκλείεται να έχει και μια κουβέντα με τον Γιώργο Δώνη ώστε να κάνουν ένα πρώτο ξεκαθάρισμα οριοθετώντας τον στόχο τους σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ινσούα.

PHOTO CREDΙΤS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ