Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη το ραντεβού Μπακογιάννη - Γιαννακόπουλου

Στις 11π.μ. συναντήθηκαν ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συνεργάτες του από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Άγγλοι αποδείχτηκαν στο ραντεβού τους οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ακριβώς στις 11 π.μ. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στα γραφεία του νέου Δημάρχου Αθηναίων για την προγραμματισμένη τους συνάντηση.

Μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη ήταν δύο μέλη της διοίκησης του Α.Ο. τα οποία είναι και οι άνθρωποι που τρέχουν το σύλλογο.

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο, Στέφανο Αυγουλέα και τον Γενικό Γραμματέα του Παναθηναϊκού Α.Ο., Παναγιώτη Μπόμη. Οι τρεις άνδρες έφτασαν στο γραφείο του νέου Δημάρχου και μπήκαν σε αυτό στις 11 π.μ.

* Από αριστερά Στέφανος Αυγουλέας, Κώστας Μπακογιάννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Μπόμης.

Απέξω υπήρχαν από νωρίς αρκετοί δημοσιογράφοι κάτι που προκάλεσε εντύπωση στην Ντόρα Μπακογιάννη. Η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη προφανώς δεν είχε ενημερωθεί για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου να την ενημερώνουν.

Τα βασικά θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν η συγκρότηση της ομάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί με τη Διπλή Ανάπλαση και ο καθορισμός ενός χρονοδιαγράμματος. Από την πλευρά του Γιαννακόπουλου θα υποδειχθούν τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην επιτροπή και αναμένεται το ίδιο από τον Μπακογιάννη.

Η ομάδα εργασίας δεν πρόκειται να χρονοτριβήσει και θα συνεδριάσει άμεσα. Η κύρια αποστολή της είναι να επιλέξει τον τρόπο που θα ενσωματώσει ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ώστε να μην επηρεαστεί η ισχύουσα νομοθεσία στο Βοτανικό.

Φυσικά περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος της συνάντησης των δύο πλευρών.

Η άφιξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS