ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη η συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα, Δώνη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν λίγο μετά τις 6μ.μ. οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης για να συζητήσουν για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά τις 6μ.μ. ξεκίνησε στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου η συνάντηση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη με αφορμή τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει στο τριφύλλι μετά και την βαριά ήττα με τον Άρη.

Από το συγκεκριμένο ραντεβού αναμένεται να κριθεί η παραμονή ή μη του Γιώργου Δώνη στους πράσινους καθώς ο 50χρονος τεχνικός είχε εκφράσει την πρόθεση του να παραιτηθεί.

Στη συζήτηση των τριών ανδρών ο Νίκος Νταμπίζας, όπως φάνηκε και στο μίτινγκ που έκανε με τους παίκτες, αναμένεται να προτείνει την παραμονή του Δώνη στον πράσινο πάγκο καθώς και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού δεν θεωρεί ότι είναι θέμα προπονητή η εικόνα που παρουσιάζει το τριφύλλι.

Περισσότερα όμως θα μπορούν να ειπωθούν για το μέλλον του Δώνη στον Παναθηναϊκό μετά το πέρας της συνάντησης στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ