ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ρόσι κι άλλος ένας για τον άξονα

Παναθηναϊκός: Ρόσι κι άλλος ένας για τον άξονα

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Ιβάν Ρόσι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ και η θετική διάθεση του παίκτη να "μετακομίσει" στην Ελλάδα. Ψηλά στη λίστα ακόμη μία περίπτωση "6αριού" από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο "καπνός" που έβγαλε τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/9) το tweet του Αργεντινού δημοσιογράφου Λεονάρντο Οχέδα (του ραδιοφωνικού σταθμού "Continental"), περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού (και της Ουρακάν) για τον Αργεντινό μεσοαμυντικό Ιβάν Ρόσι, συνοδεύεται εντέλει κι από... φωτιά.

"Μικρή" προς το παρόν, αλλά υπαρκτή και με το παραπάνω. Απόρροια των επαφών που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες οι "πράσινοι" (εν προκειμένω ο Τσάβι Ρόκα), με την πλευρά του 26χρονου αμυντικού χαφ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ιούλιο από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει "τσεκάρει" εδώ κι αρκετές εβδομάδες τον Ρόσι, βλέποντας στο πρόσωπό του αρκετά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι "πράσινοι" για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Επί το παρόντος έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είναι διόλου αρνητικός στην προοπτική να φύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ "6ΑΡΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ο Ουρακάν, ομάδα στην οποία αγωνίζεται εδώ και δυόμισι χρόνια ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντρές Τσάβες είναι η έτερη άμεσα ενδιαφερόμενη, επιθυμώντας να τον εντάξει (μόνιμα) στο δυναμικό της, μετά τον προ διετίας δανεισμό του από τη Ρίβερ. Τα οικονομικά δεδομένα, εντούτοις, "φρενάρουν" τις σκέψεις των ανθρώπων της Ουρακάν και το "τριφύλλι" φέρεται να έχει προβάδισμα, εφόσον αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση του Ρόσι.

Εκτός από τον Αργεντινό, οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως στη λίστα του Ρόκα, βρίσκεται ακόμη ένας αμυντικός μέσος από την ευρωπαϊκή αγορά, το όνομα του οποίου βρίσκεται εξίσου ψηλά στις επιλογές των "πράσινων".

Όλα πάντως αναμένεται να δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες, μετά την επιστροφή του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού από τη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα για ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ιβάν Ρόσι"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ