ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ 0-11 γκολ και 29 μήνες χωρίς αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο ντέρμπι τη φετινή σεζόν, αυτή την φορά εκτός έδρας και η παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι συντριπτικά εναντίον του τα τελευταία χρόνια.

Η παράδοση παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν …παίζει μπάλα και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.

Για να καταλάβει κανείς τι γίνεται τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΟΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχει καν σκοράρει!

Την τελευταία φορά, που πήρε αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, σκόραρε κιόλας. Ηταν στις 31 Μαΐου 2017, στο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα για τα play off.

Οι "πράσινοι" νίκησαν με 3-2 και αν δεν είχαν την αφαίρεση βαθμών από το παιχνίδι που διακόπηκε λόγω της ρίψης του κουτιού μπύρας στην Λεωφόρο, θα κέρδιζαν την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός στέρησε από τον ΠΑΟΚ την έξοδο στα προκριματικά. Τι ενώνει τον Παναθηναϊκό του 2017 με αυτόν που θα παίξει την Κυριακή;

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης που άρχισε το παιχνίδι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που μπήκε αλλαγή. Ολοι οι άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν, έχουν φύγει από τους "πράσινους".

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τότε: Βλαχοδήμος, Μαρινάκης Κουλιμπαλί (43’Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (49’ Χατζηγιοβάνης), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (88’ Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

Τα γκολ είχαν πετύχει ο Κλωναρίδης (28’), ο Λουντ (79’) και ο Μολίνς (93’). Από τότε ο Παναθηναϊκός (είχε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του) δεν ξανασκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ας δούμε τα αποτελέσματα που έχουν δημιουργήσει μία δυσμενή παράδοση για τον Παναθηναϊκό τους τελευταίους 29 μήνες.

10/12/2017: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0

29/4/2018: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3

29/10/2018: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0

3/3/2019: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2

Όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός "τρέχει" ένα συνεχόμενο 0-11 σε γκολ και τέσσερις σερί ήττες. Την περασμένη περίοδο, μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Δώνη προερχόταν από 6 νίκες και 1 ισοπαλία στο εντυπωσιακό ξεκίνημα, που είχε κάνει στο πρωτάθλημα, αλλά έχασε για πρώτη φορά στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι, που είχε γίνει ημέρα Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η ομάδα πάει πάλι στην Τούμπα με στόχο να σπάσει την αρνητική παράδοση και να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα . Πολύ δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο δε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ και καταιγίδα!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ