ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ψήφος εμπιστοσύνης από Αλαφούζο σε Δώνη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Donis, panathinaikos, eurokinissi EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα, Δώνη, με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να παρέχει στήριξη στον 50χρονο προπονητή. Ταυτόχρονα, ο Αλαφούζος εξέφρασε τον προβληματισμό του και ζήτησε άμεση βελτίωση.

Ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αφού έλαβε τη στήριξη που ζητούσε από τον Γιάννη Αλαφούζο, στη συνάντηση τους το βράδυ της Δευτέρας. Παρουσία και του Νίκου Νταμπίζα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε στον προπονητή ότι τον εμπιστεύεται παρά την κακή εκκίνηση και του ξεκαθάρισε ότι δεν αμφισβητείται η αξία του.

Έτσι και αλλιώς, ο Αλαφούζος θα υιοθετούσε την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr, είχε ταχθεί υπέρ της διατήρησης του Δώνη στον πάγκο. Ωστόσο, ο Δώνης ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει προσωπικά στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τι συμβαίνει και να ακούσει ότι δεν τίθεται θέμα για τη συνεργασία τους.

Το πέρας της συνάντησης βρήκε τον Γιώργο Δώνη να παίρνει ψήφος εμπιστοσύνης, κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος, από τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού και έτσι θα παραμείνει στον πράσινο πάγκο. Θα έχει δηλαδή την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση. Όσο δύσκολη και αν φαντάζει αυτό καθώς δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική στην εικόνα των πράσινων ενώ ακολουθεί και το "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλαφούζος δεν περιορίστηκε στη στήριξη... Αντίθετα, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τα αρνητικά αποτελέσματα και την απόδοση του Παναθηναϊκού και εξήγησε ότι περιμένει άμεση βελτίωση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Νταμπίζας και Δώνης προσπάθησαν ο καθένας από την πλευρά του να εξηγήσουν τι φταίει κατά τη γνώμη τους και το πως μπορεί να γυρίσει ο τροχός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ