ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη του Βέλεθ στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Πρώτη του Βέλεθ στο Κορωπί

Ο Φραν Βέλεθ βρέθηκε την Πέμπτη (2/7) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες. Ο συμπατριώτης του, Καρλίτος, ανέλαβε τις συστάσεις.

Την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) ο Φραν Βέλεθ. Ο 29χρονος Καταλανός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί.

Ασφαλώς και ο Βέλεθ δεν προπονήθηκε, καθώς τραυματίστηκε σ την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρώην του ομάδας, Άρη, με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League 1 και θα μείνει εκτός για το μεγαλύτερο μήνα του τρέχοντος μήνα.

Τις συστάσεις ανέλαβε ο Καρλίτος. Ο συμπατριώτης του (Ισπανός) επιθετικός του τριφυλλιού τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Πολωνία με τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας. Οι πράσινοι των υποδέχθηκαν θερμά, ενώ πήρε ειδικό πρόγραμμα για την αποθεραπεία του.

Η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Κι αυτό γιατί ο ατζέντης του δεν έχει καταφέρει να ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να διεκπεραιώσει υποθέσεις με επεκτάσεις δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ισπανία. Τυπικό είναι το σκέλος καθώς απομένουν μόνο κάποιες υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βέλεθ στο Sport24.gr: "Στον Παναθηναϊκό για το πρότζεκτ και τους τίτλους, όχι για τα χρήματα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ