ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Φάουστο

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Φάουστο
Faousto, Panathinaikos, in time, deltio typou FAOUSTO, PANATHINAIKOS, IN TIME, DELTIO TYPOU

Την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες είχε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Φάουστο Τιένθα.

Ήρθε, υπέγραψε, ανακοινώθηκε, προπονήθηκε. Ο λόγος για τον Φάουστο Τιένθα ο οποίος σε λιγότερο από 24ώρες και από εκεί που ήταν ελεύθερος έβαλε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός μέσος αμέσως μετά τις υπογραφές στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Φάουστο μάλιστα έβγαλε όλο το πρώτο κομμάτι του προγράμματος μαζί με την ομάδα και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που θα συμβαίνει και τις επόμενες μέρες έτσι ώστε ο 29χρονος μέσος να μπει ομαλά στο πρόγραμμα του "τριφυλλιού".

Ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησαν και οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης κυρίως για αποφόρτιση. Ο πρώτος εκ των δυο άλλωστε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ