ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Πρώτη λύση ο Ανουάρ, εναλλακτική ο Ελ Χασέν"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα στην Ισπανία υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τον Ιούλιο για να κρατήσει ως δανεικό τον Ανουάρ και αν δεν τα καταφέρει θα ψάξει την περίπτωση του Ελ Χασέν.

Η Ισπανία και η Βαγιαδολίδ συχνά-πυκνά πρωταγωνιστούν αυτή την περιόδο στο μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό λόγω της παρουσίας του Τσάβι Ρόκα στο τιμόνι του τριφυλλιού και της έλευσης του Ανουάρ τον Ιανουάριο ως δανεικό.

Οπότε το μέλλον του νεαρού μέσου απασχολεί τους δημοσιογράφους της Βαγιαδολίδ που σε νέο δημοσίευμα τους τονίζουν πως ο Ανουάρ αποτελεί πρώτη λύση για παραμονή στους πράσινους με νέο δανεισμό και εναλλακτική αποτελεί ο Ελ Χασέν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ασχολείται με θέματα της Βαγιαδολίδ αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη να προετοιμάσει την επόμενη ομάδα και λόγω μείωσης του προϋπολογισμού του, εξετάζει δανεικούς ή ελεύθερους παίκτες. Έχει τα βλέμματά του σε δύο παίκτες της Ρεάλ Βαγιαδολίδ για να ενισχύσει το κέντρο του. Τον Ανουάρ και τον Ελ Χασέν. Ο Ισπανός Τσάβι Ρόκα, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στην ελληνική ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελε να έχει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2020-21, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν φτάσουν και οι δύο.

Η πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό είναι να αποκτήσει ξανά δανεικό τον Ανουάρ για μια ακόμη σεζόν, αφού η απόδοσή του στην Αθήνα έχει ικανοποιήσει κι έχει πείσει τη διοίκηση. Τον Ιούλιο θα μιλήσουν ξανά με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ σχετικά με το θέμα. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ άνετα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί, αν η Ρεάλ Βαγιαδολίδ αποφασίσει και πάλι να τον δώσει δανεικό.

Η εναλλακτική λύση για τον Ανουάρ είναι ο Ελ Χασέν, παρά το γεγονός ότι η σκέψη του Ρόκα είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να αποκτηθούν το καλοκαίρι. Ο Μαυριτανός είχε καλές εμφανίσεις στη Λούγκο (σ.σ. ήταν δανεικός) κι έχει δείξει και με την εθνική του στο διεθνές ποδόσφαιρο, την υπέροχη σωματική του διάπλαση και την ευκολία του να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον ζητούν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αφρικανό τον Ιούλιο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες.

Η σκέψη της Βαγιαδολίδ είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να αναζητήσει έναν ακόμα δανεισμό».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Την ίδια ώρα στη Βαγιαδολίδ υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία νέα ενόχληση τόσο για τον Ανουάρ αλλά ούτε έχει γίνει κάποια συζήτηση για τον Ελ Χασέν. Όπως έλεγαν οι άνθρωποι του συλλόγου της Ισπανίας για τον Ανουάρ υπάρχει συγκεκριμένη τιμή αγοράς για τον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει σκέψη νέου δανεισμού.

Επίσης αυτό που θέλουν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, στη Βαγιαδολίδ είναι και οι δύο παίκτες να πάρουν μέρος στην προετοιμασία και εν συνεχεία να αποφασίσουν. Βέβαια ελέω κορονοϊού κανείς δεν ξέρει φέτος πότε θα κάνουν, και αν κάνουν προετοιμασία οι ομάδες για τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ