ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Περέα κόντρα στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Περέα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην 18άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ τον 19χρονο νεοαποκτηθέντα επιθετικό από την Κολομβία Χουάν Χοσέ Περέα.

Μια έκπληξη επιφύλασσε ο Γιώργος Δώνης στην ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα στην 18άδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε και τον 19χρονο Κολομβιανό επιθετικό Χουάν Χοσέ Περέα ο οποίος αποκτήθηκε πριν από δέκα μέρες από τους "πράσινους" και ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα στην 18άδα βρίσκεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που δεν έπαιξε κόντρα στη Λαμία αλλά και ο Μακέντα που ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε. Εκτός έμεινε ο Μπεκ που μέσα στην εβδομάδα έπαθε ένα ελαφρύ διάστρεμμα και φυσικά και ο Σένκεφελντ ενώ αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού όπως οι Μαυρομμάτης, Θεοχάρης και Αποστολάκης είναι εκτός 18άδας.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνες, Πούγγουρα, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

Αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Βέργος, Σέχου και Κονάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ