ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά στην αποστολη οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά στην αποστολη οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ και ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε ακολούθως την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά σε αυτήν τους Χουάνκαρ και Ιωαννίδη.

Δύο νέα πρόσωπα περιλαμβάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική στην Super League Interwetten και αυτά είναι οι Χουάκαρ και Ιωαννίδης.

Σε σχέση με τον αγώνα στην Τρίπολη οι πράσινοι έχουν ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα τους, με τον Σένκεφελντ να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του ενώ στον αντίποδα έμειναν εκτός οι τραυματίες Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης.

Εκτός της αποστολής του "Τριφυλλιού" έμεινε επίσης και ο Φάνης Μαυρομμάτης που ήταν βασικός στο ματς της πρεμιέρας στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ΑΕΛ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα και συμμετείχε σε αυτό και ο νεοαποκτηθείς Αντονίτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Αντονίτο διετίας και επίσημα στο τριφύλλι
Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Αντονίτο με τα πράσινα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ