ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Κολοβό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβός χτύπησε στο γόνατο στην σημερινή (18/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού και η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο και αναμένεται να χάσει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Δημήτρη Κολοβό στη σημερινή προπόνηση, όταν ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού χτύπησε στην προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Κολοβός σε κάποια στιγμή της προπόνησης χτύπησε στο γόνατο και πήγε να βγάλει μαγνητική για να φανεί τι ακριβώς έχει πάθει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει υποστεί διάσταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Κατά τα άλλα η προπόνηση, που είχε 1,5 ώρα διάρκεια, δεν είχε άλλα απρόοπτα με τον Μπεκ, τον Ινσούα και τον Ζαχίντ να κάνουν θεραπεία και τους άλλους παίκτες εκτός από τους διεθνείς να προπονούνται κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, παιχνίδια με την μπάλα και είχε ιδιαίτερη ένταση.

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί και ο Γιώργος Δώνης περιμένει την επιστροφή όλων των διεθνών για να δει σε ποιους θα μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή. Ουσιαστικά η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι θα αρχίσει από την Τετάρτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ