ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Κολοβό, υπέρηχο ο Αγιούμπ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Kolovos, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αγιούμπ και ο Κολοβός δεν είναι στην αποστολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, διότι και οι δύο έχουν προβλήματα με ενοχλήσεις. Ο Αγιούμπ βγάζει υπέρηχο, ενώ για τον Κολοβό υπάρχουν φόβοι για νυστέρι!

Ο Δημήτρης Κολοβός κατά τη διάρκεια της χθεσινής (20/2) προπόνησης του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο, στο γόνατο που είχε κάνει την επέμβαση για τον χιαστό το 2017.

Επειδή υπάρχει ανησυχία, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός θα κάνει μαγνητική την ερχόμενη Δευτέρα (24/2). Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν δεν θα αποφύγει το νυστέρι στον μηνίσκο, οπότε θα μείνει εκτός τουλάχιστον ένα μήνα και θα προλάβει για λίγο τα playoffs.

Ο Κολοβός ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια και περίμενε την ευκαιρία, αλλά αν κάνει επέμβαση δύσκολα θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής την φετινή χρονιά.

Οσον αφορά τον Αγιούμπ και σήμερα (21/2) είχε ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο και λίγο πάνω από την γάμπα. Αποφασίστηκε να πάει να κάνει υπέρηχο και τα αποτελέσματα θα δείξουν , πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ