ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα το 3-4-2-1 για τον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δείχνει προτίμηση στο σύστημα 3-4-2-1 για την τακτική του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ αναμένεται να αφήσει εκτός τους "αμφίβολους" για την επόμενη σεζόν.

Αφού ο Γιώργος Δώνης σιγουρεύτηκε ότι θα έχει στη διάθεση του τον Βαγγέλη Οικονόμου, καταστρώνει το πλάνο του για το κυριακάτικο (21/4) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Τριφυλλιού προσανατολίζεται στο σύστημα 3-4-2-1, που έχει εφαρμόσει σε πολλά φετινά ματς.

Πρωτίστως, ο Δώνης θα δώσει προτεραιότητα στους παίκτες τους οποίους υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Ασφαλώς, στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά, αλλά στο μυαλό του "τραίνου" υπάρχει ο "κορμός" του ρόστερ.

Ο Διούδης αναμένεται να διατηρηθεί στην εστία, ο Κολοβέτσιος θα είναι ο κεντρικός στόπερ, ο Κουλιμπαλί ο δεξιός στόπερ και ο Οικονόμου ο αριστερός στόπερ. Ο Γιόχανσον θα παίξει δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα αριστερός μπακ-χαφ, ενώ οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ.

Ο Μακέντα θα αγωνιστεί ως μοναδικός προωθημένος, ενώ αναμένεται να τον πλαισιώσουν οι Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής στα άκρα της επίθεσης.

Ο Κάτσε και ο Μουνιέ έχουν τις πιθανότητες τους για να βρεθούν στην ενδεκάδα, αλλά η προτεραιότητα του Δώνη είναι να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο δανεισμός του Αλβανού αμυντικού χαφ δύσκολα θα επεκταθεί, ενώ ο Γάλλος στράικερ δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Γιώργος Δώνης έχει υπόψη του και το 3-5-2, διότι ο Ατρόμητος έχει ισχυρή μεσαία γραμμή και ίσως χρειαστεί τρίτος κεντρικός χαφ στη διάταξη του Παναθηναϊκού. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Στάικος προαλείφεται για να συμπληρώσει την τριάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ